• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Uitvoering

Click PVC

PVC vloeren zijn er in verschillende soorten en maten. Zo heb je ook click PVC, dit is een heel bekend soort. Een click PVC vloer is ook makkelijk zelf te leggen.

Toon meer

Lijm PVC

PVC vloeren kan je in verschillende manieren leggen. Zo heb je bijvoorbeeld lijm PVC, ook wel glued-down PVC genoemd. Klik en lijm PVC vloeren zijn enorm populair.

Toon meer

Uitvoering

PVC vloeren zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. De vloeren zijn onder te verdelen in verschillende legsystemen: Dryback (verlijmde) PVC vloeren en click PVC vloeren. Een lijmstrook voor PVC vloeren heeft de laatste jaren een flinke opmars gemaakt, zowel in woningen als bij projecten. Niet zo verwonderlijk: een PVC vloer is zeer slijtvast en sterk, gemakkelijk te onderhouden en waterafstotend. De PVC vloer is hierdoor niet alleen geschikt voor intensief gebruik, maar ook voor gebruik in vochtige ruimtes als een keuken of een badkamer.

De click PVC vloeren zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Denk hierbij aan WPC click en SPC click vloeren. WPC Click PVC is verkrijgbaar in diverse houtkleuren die eigenlijk niet van een echte parket vloer zijn te onderscheiden.

SPC click vloeren combineren het beste van twee werelden: het gebruiksgemak van PVC en het eenvoudige legproces van click vloeren. Tegelijkertijd is het product sterker en stabieler dan de traditionele clickvloer.

Op zoek naar een goedkope PVC vloer? Regelmatig hebben we kwaliteitsvloeren in de aanbieding. Deze bieden we aan voor de laagste prijs. Ze zijn direct uit voorraad leverbaar!