• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Studio Piet Boon

Door samen te werken met professionele partners creëert Studio Piet Boon een product waar esthetiek en functionaliteit samenkomen.

De collectie bestaat uit 6 ingetogen kleuren, uitgevoerd in innovatieve en hoogwaardige afwerkingen die de vloeren geschikt maken voor veelzijdig gebruik. Het rustgevende patroon van het eikenhout geeft elke ruimte een serene en natuurlijke basis. 

De toplaag van de TONE vloerencollectie is gemaakt van eikenhout, wat de vloer een rijke en natuurlijke uitstraling geeft. Door het gebruik van dit natuurproduct is elke plank uniek. De selectie van de planken valt in de hoogste gradatie PRIME. Dit betekent dat het aantal knoesten minimaal is, en daardoor een rustig effect creëert. De functionaliteit van de vloeren in deze collectie is essentieel. Zo zijn de planken geschikt voor vloerverwarming en voorzien van een keramische grondlak die op de vergrijsde Piet Boon vloerkleuren BONE, DUST en CLAY is aangebracht. Hierdoor kan de vloer probleemloos doorgelegd worden in keukens en andere intensief gebruikte ruimtes. De planken, voorzien van een micro-velling, zijn beschikbaar in de afmeting 220 x 20 cm en de visgraat 76,5 x 15,3 cm.

Studio Piet Boon gelooft in neutrale paletten die een gevoel van verfijning geven en een subtiel, ingetogen effect creëren. De combinatie van minimalistisch design, perfect uitgebalanceerde proporties en het matte Piet Boon kleurpalet, vertalen deze filosofie naar een functioneel product als vloeren. De TONE collectie is opgebouwd uit drie door Studio Piet Boon samengestelde kleuren en drie licht vergrijsde hout kleuren. De BONE, DUST en CLAY zijn speciaal ontwikkeld voor Studio Piet Boon en gaan harmonieus samen met het kleurpalet en de design filosofie van het merk. De drie vergrijsde houtkleuren; MIST, ORIGINAL en DUNE sluiten daar naadloos op aan. Met dit uitgebreide kleurenpalet biedt de collectie een passende uitstraling voor elk interieur.

Studio Piet Boon is een wereldwijd opererende design studio erkend voor het creëren van perfect uitgebalanceerde ontwerpen. De aanpak voor een totaalconcept combineert exterieur, interieur, styling en productontwerp. 11 Als aanvulling op het merk en ontwerp van Studio Piet Boon, zijn er partnerschappen met gelijkgestemde merken en bedrijven die gepassioneerd zijn over het leveren van uitmuntende kwaliteit. Deze samenwerkingen resulteren in een breed scala aan zorgvuldige ontworpen producten voor alle woonruimtes die elkaar naadloos aanvullen. Verfijning, functionaliteit en tijdloosheid kenmerken de authentieke en onderscheidende ontwerpfilosofie van Studio Piet Boon. De liefde voor rijke en natuurlijke materialen, afgestemde kleuren, royale proporties en oog voor bijzondere details komen terug in elk project en product dat door Studio Piet Boon wordt ontworpen.