• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

COREtec PVC Essentials Multi PVC Vloeren

De COREtec® Essentials Multi PVC vloeren collectie biedt huiseigenaren een stijlvol en geavanceerd alternatief voor Gluedown vinyl, ander klikvinyl of laminaatvloeren.

COREtec PVC Essentials Multi PVC Vloeren

De COREtec® Essentials Multi PVC collectie biedt huiseigenaren een stijlvol en geavanceerd alternatief voor Gluedown vinyl, ander klikvinyl of laminaatvloeren. Deze collectie is gemaakt met de gepatenteerde opbouw op een innovatieve geëxtrudeerde kern gemaakt van gerecycled hout en bamboe stof, kalksteen en virgin PVC. De CORETEC Essentials is 100% waterproof, dus het kan in vochtige ruimten gelegd worden en zal niet kromtrekken of zwellen als het wordt blootgesteld aan water.

COREtec®

COREtec® is dé koploper in duurzame vloeren. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, met ieder zijn eigen unieke voordelen. De COREtec® vloeren zijn 100% watervast, extreem stabiel, eenvoudig te plaatsen, geschikt voor elke ondergrond, hebben een hoge kras-weerstand, zijn dempend en zeer geschikt als u huisdieren heeft. De COREtec® vloer is gemaakt van gerecycled hout, bamboo, gebrande kalk en eerste klas kwaliteit PVC. De COREtec® vloeren zijn 100 % waterproof, dus kunnen dus ook worden gelegd in natte ruimtes, zonder op te zwellen wanneer het aan water wordt blootgesteld. Een COREtec® vloer zal niet krimpen of uitzetten. Elke COREtec® plank heeft een onderlaag van kurk voor een zachtere en warmere vloer (en kan dus ook worden toegepast bij vloerverwarming). Een groot voordeel bij het gebruik van COREtec® PVC is dat het niet noodzakelijkerwijs nodig is om de ondergrond eerst volledig te egaliseren. De onderlaag van kurk zal de oneffenheden in de ondervloer ‘absorberen’.

De 7 voordelen van een COREtec® PVC vloer:

  • Extreem Stabiel
  • Eenvoudig te reinigen
  • Geen egale ondervloer noodzakelijk
  • Direct te plaatsen op de bestaande vloer
  • 100% watervast
  • Hoge krasweerstand
  • Akoestische demping