• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

COREtec® Naturals 1200 PVC Vloeren

COREtec Naturals 1200 PVC vloeren is letterlijk en figuurlijk een natuurlijk ogende collectie met stijlvolle houtdecoren, die zowel in standaard planken als in visgraatmotief beschikbaar zijn. 'The Naturals' speelt volledig in op de heropleving van de vin

Eindejaarsdeal - okt nov en dec 2023 prijsverlaging

COREtec® Naturals 1200 PVC vloeren

COREtec® Naturals 1200 PVC vloeren doen hun naam eer aan. De vloeren zien er namelijk uiterst natuurgetrouw uit door de bijzondere afwerking. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende dessins zoals Meadow, Forest, Desert, Grain, Sand en Harvest. Zo is er altijd wel een Naturals 1200 PVC vloer die in uw woning past! 

De eigenschappen van een COREtec® Naturals 1200 PVC vloer

Zoals u vast al weet, is COREtec® een van de meest gerenommeerde merken als het aankomt op PVC vloeren. En of u nu kiest voor een vloer uit de COREtec® serie of voor een andere COREtec® vloer, u zal altijd profiteren van de uitstekende kwaliteit en bijzondere eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan de unieke kurk onderlaag die ervoor zorgt dat er in veel situaties geen ondervloer meer nodig is. Of vindt u het juist belangrijk dat uw hond heen en weer kan blijven lopen zonder dat er krassen in de vloer komen? De toplaag van de COREtec® PVC vloeren is 100% kras- en waterbestendig! Dat betekent dat u zelfs een PVC vloer in de badkamer kan leggen. Ideaal dus!