• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Stroken

Hieronder een samenvatting alle merken PVC in een Stroken motief.

Stroken

Voordelen Stroken PVC Vloer 

Een Stroken PVC Vloer heeft een aantal voordelen waardoor de vloer zeer populair is:  

  • Geluiddempend  
  • Je kan de vloer zelf leggen 
  • Waterbestendig
  • Werkt goed in combinatie met vloerverwarming 

PVC is ideaal als je geen echte houten vloer in huis wilt. PVC is een sterk materiaal waardoor beschadigingen niet snel zullen optreden. Door de onderlaag is het ook nog eens geluiddempend. PVC is waterbestendig waardoor het makkelijk is om schoon te maken, je hebt er dus weinig onderhoud aan. PVC werkt goed in combinatie met een vloerverwarming omdat de PVC vloer dicht tegen de grond wordt aangelegd.  

Zelf leggen  

Een Stroken PVC Vloer is prima zelf te leggen, zeker als je klik PVC hebt. Door het kliksysteem klik je de planken in elkaar, net zolang totdat je heel de kamer hebt gelegd. Doordat stroken PVC een simpel patroon heeft is het niet moeilijk om de vloer zelf te leggen. Het is makkelijker dan bijvoorbeeld een visgraat vloer. Overigens is PVC heel makkelijk om bij te snijden. Je hebt geen zaag nodig, met een stanleymes snijd je goed door het materiaal heen.  

Hulp nodig? 

Weet je nog niet zo goed wat je wil, of heb je nog een hoop vragen? Naast de stroken PVC hebben we ook stroken houten vloeren en stroken laminaat vloeren. Schroom niet en kom vooral langs in onze showroom. De verschillende soorten vloeren kan je bij ons in de showroom bekijken. Onze adviseurs staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je van uitstekend advies te voorzien. Voor ons is het belangrijk dat je tevreden bent met jouw vloer.