• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lijm PVC

PVC vloeren kan je in verschillende manieren leggen. Zo heb je bijvoorbeeld lijm PVC, ook wel glued-down PVC genoemd. Klik en lijm PVC vloeren zijn enorm populair.

Lijm PVC

Wat is een lijm PVC vloer? 

Dit is een vloer waarbij de PVC vloer eroverheen wordt gelegd. De ondergrond moet wel eerst geëgaliseerd worden omdat het PVC erg dun is. Door het te egaliseren voorkom je hobbeltjes in de vloer.  

Lijm PVC vloeren kunnen goed gecombineerd worden met vloerverwarming. Dit omdat PVC een dun materiaal is waardoor de warmte er goed doorheen kan komen. Je hebt dan te maken met directe warmte.  

 

Voordelen lijm PVC  

Lijm PVC heeft een aantal voordelen:  

  • Het is goed te combineren met vloerverwarming  
  • Kan direct op een bestaande vloer gemonteerd worden 
  • Je kan het in allerlei verschillende richtingen leggen.  

Wel is het aan te raden om het te laten monteren in plaats van het zelf te doen. Dit zodat er een zo mooi mogelijk resultaat uit komt.  

Stijlen en kleuren  

Lijm PVC vloeren zijn in verschillende kleuren en stijlen verkrijgbaar. Doordat je het in verschillende richtingen kan leggen kan je het zo laten leggen als je zelf wilt. Kies bijvoorbeeld een visgraat of een Hongaarse punt als motief.  

Kijk op onze website voor de mogelijkheden. Kom je er niet uit? Schroom niet en kom langs in onze showroom. Wij helpen je graag met al je vragen!